Bestelbusverzekering

Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Persoonsgegevens
4
Bevestiging
5
Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Voor het afsluiten van een voertuigverzekering in Nederland heb je een Nederlands kenteken nodig. Bekijk hoe makkelijk je een Nederlands kenteken kunt aanvragen.

Bereken uw premie

Vul hiernaast uw kenteken en verzeker snel uw voertuig.
Voer een geldig (mobiel) telefoonnummer in.
Kortingscode
Heeft je werkgever een samenwerkingsovereenkomst met Polisa.nl dan krijg je een extra korting op je verzekering. Vul deze hier dan in.

Bestelbusverzekering in Nederland

bestelauto

Ben je als Midden- of Oost-Europeaan verhuisd naar Nederland om je eigen bedrijf te starten of juist voort te zetten? De kans is groot dat je dan een bestelauto hebt gekocht. Wist je dat je verplicht bent om deze bus te verzekeren? Je doet dat met een bestelbusverzekering in Nederland. Hiervoor ben je bij Polisa.nl aan het juiste adres; onze calculator zorgt er namelijk voor dat het berekenen en afsluiten van je bestelbusverzekering snel gedaan is.

Kiezen voor de bestelbusverzekering van Polisa.nl is een goed idee omdat we altijd voor je klaar staan! Wat daar bij komt is dat onze service altijd in je eigen taal gegeven wordt. Waar je ook vandaan komt in Midden- of Oost-Europa, onze werknemers helpen je in je moedertaal. Bovendien geven we je korting op je bestelautoverzekering aan de hand van de schadevrije jaren die je hebt opgebouwd in je geboorteland én bieden we je pechhulp in binnen- en buitenland. Door te kiezen voor de bestelbusverzekering van Polisa.nl zit je dus altijd goed.

Meerdere mogelijkheden voor je bestelbusverzekering

Het is belangrijk om te weten dat je bij de bestelautoverzekering in Nederland meerdere opties hebt. Dit is ook het geval wanneer je andere voertuigverzekeringen wil afsluiten. Je bent verplicht om je bestelbus te verzekeren met een WA-dekking, maar je kunt ook kiezen voor WA+ Beperkt Casco of de allrisk bestelbusverzekering.

Bij je bestelbusverzekering berekenen zal je zien dat de laatste optie het duurst is, terwijl de WA bestelautoverzekering juist het goedkoopst is. Dit heeft een reden. Een WA-verzekering biedt namelijk de laagste dekking. Hiermee ben je alleen gedekt tegen schade die je met je bestelbus aan anderen hebt toegebracht. Bij een allrisk bestelautoverzekering ben je juist verzekerd tegen alle soorten schade. De WA+ Beperkt Casco dekking zit dan weer tussen deze twee vormen in.

Over het algemeen raden onze adviseurs aan om de duurdere, nieuwe bestelauto’s te verzekeren met de allrisk dekking. De premie wordt dan wel hoger, maar als je betrokken raakt bij een ongeval weet je tenminste zeker dat de schadekosten vergoed worden door je verzekeraar. Bovendien dekt Polisa.nl ook de kosten als je bestelauto bijvoorbeeld gestolen wordt. Bij oudere bestelbussen is het juist beter om te kiezen voor een WA bestelautoverzekering.

Vergeet je opgebouwde schadevrije jaren niet

Je bestelbusverzekering berekenen is altijd van belang om te weten hoeveel je maandelijks aan premie moet betalen als je kiest voor de bestelautoverzekering van Polisa.nl. Het is belangrijk om hierbij de schadevrije jaren die je in je moederland hebt opgebouwd mee te nemen in de berekening. Alleen bij Polisa.nl krijg je extra korting op je bestelbusverzekering in Nederland. Sluit je verzekering bij Polisa.nl om deze voordelige premie te krijgen.

Hulp nodig? Bellen Contact