Overstappen van autoverzekering

Wanneer je als Midden- of Oost-Europeaan in Nederland woont en de eigenaar bent van een auto is de kans groot dat je al een autoverzekering hebt afgesloten. Dit is immers verplicht volgens de Nederlandse wet. Het kan echter maar zo zijn dat je meer voor je polissen betaalt dan nodig is en dat is zonde van je geld. Dit geld kan je immers beter voor andere dingen gebruiken. Overstappen in Nederland is in dit geval een aanrader, zodat je minder betaalt voor je verzekering. Sterker nog, door over te stappen naar Polisa.nl krijg je naast een betere premie zelfs een betere service! Dit komt doordat we een overstapservice in je eigen taal aanbieden en ook nog eens gratis je oude verzekeringen opzeggen.

Hoe werkt de gratis overstapservice van Polisa.nl?

Overstappen naar Polisa.nl is verstandig omdat we je helpen bij elke stap in dit proces. Zo maken we het afsluiten van een polis gemakkelijk voor je. Je hoeft namelijk alleen maar een formulier in te vullen en je dekking te bepalen en vervolgens regelen wij de rest. Nadat je de polis hebt afgesloten vragen we je nog om wat details. Aan de hand van deze informatie schrijft Polisa.nl een officiële brief zodat we je oude verzekering op kunnen zeggen. Je hoeft zelf dus helemaal niets te doen! Je hoeft deze brief namelijk niet naar je verzekeraar te sturen want dit doet Polisa.nl ook nog eens voor je. Op deze manier maken we het overstappen in Nederland heel gemakkelijk voor alle Midden- en Oost-Europeanen!

Waarom is het overstappen naar Polisa.nl een aanrader?

Alle Midden- en Oost-Europeanen die inwoners van Nederland geworden zijn, zijn bij Polisa.nl aan het juiste adres als ze een verzekering af willen sluiten of juist over willen stappen. Wij bieden de beste overstapservice zonder dat we hier extra kosten aan verbinden. Daarnaast biedt Polisa.nl je nog meer voordelen:

  • Als je schadevrije jaren hebt opgebouwd in je geboorteland krijg je bij de verzekeringen van Polisa.nl extra korting krijgen op de premies.
  • Onze service wordt altijd aangeboden in je moedertaal. Zo kun je ook onze overstapservice in je eigen taal gebruiken.
  • We staan bij pech onderweg altijd voor je klaar, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bovendien bieden we pechhulp in binnen- en buitenland aan.

We hebben een beter aanbod!

Heb je al een voertuig- en eigendomsverzekering bij een andere Nederlandse verzekeringsmaatschappij?

We kunnen u lagere prijzen aanbieden, via een extra speciale korting!

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

Hulp nodig? Bellen Contact