Bromfietsverzekering in Nederland:
Bespaar gemiddeld € 37,- per jaar!

Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Persoonsgegevens
4
Bevestiging
5
Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Voor het afsluiten van een voertuigverzekering in Nederland heb je een Nederlands kenteken nodig. Bekijk hoe makkelijk je een Nederlands kenteken kunt aanvragen.

Bereken uw premie

Vul hiernaast uw kenteken en verzeker snel uw voertuig.
Voer een geldig (mobiel) telefoonnummer in.
Kortingscode
Heeft je werkgever een samenwerkingsovereenkomst met Polisa.nl dan krijg je een extra korting op je verzekering. Vul deze hier dan in.

Scooterverzekering in Nederland

Застраховка за скутер

Steeds meer Nederlanders zijn in het bezit van een scooter. Voor deze mensen is het belangrijk dat ze een scooterverzekering afsluiten. Je bent als eigenaar van een scooter volgens de wet namelijk verplicht om je bromfiets te verzekeren. Een bromfietsverzekering in Nederland afsluiten kan je gelukkig eenvoudig doen bij Polisa.nl. Ook kun je gemakkelijk eerst je premie voor je scooterverzekering berekenen. Hiervoor hoef je alleen maar wat informatie in te vullen in de calculator en je gewenste dekking kiezen.

Je scooter in Nederland verzekeren bij Polisa.nl is niet alleen een aanrader vanwege de eenvoud maar ook vanwege de vele voordelen die we als verzekeraar aan Midden- en Oost-Europeanen bieden. Zo zorgen we ervoor dat onze service altijd in je moedertaal aangeboden wordt. Daarnaast verlenen we ook extra korting voor de schadevrije jaren uit je geboorteland. Bovendien zit je nooit zonder pechhulp als je bij Polisa.nl een bromfiets verzekering afsluit. Zelfs in het buitenland krijgen we je scooter weer aan de praat!

Hoeveel kost een scooterverzekering in Nederland?

Bij het afsluiten van een bromfietsverzekering wil je uiteraard rekening houden met de kosten. Hoeveel je moet betalen voor je scooterverzekering wordt beïnvloed door een aantal factoren. Hierbij kan je denken aan het type scooter, je dekking en zelfs je postcode. Daarom is het een goed idee om de premie van je scooterverzekering berekenen op Polisa.nl. Door dit te doen weet je precies wat je maandelijks kwijt bent aan je bromfietsverzekering. Dit is erg eenvoudig om te doen via Polisa.nl! Onze adviseurs helpen je graag met het invullen van de informatie zodat jij snel weet welke kosten je kunt verwachten.

Combineer de bromfietsverzekering met de ongevallenverzekering

Een ongeluk zit helaas vaak in een klein hoekje. Vooral als je op een scooter zit kan je voor je het weet op het asfalt liggen met alle gevolgen van dien. Vaak zijn de gevolgen van zo’n ongeluk ernstig en langdurig. Denk maar eens aan fysieke en mentale verwondingen, maar ook aan de financiële ongemakken na een ongeluk. Het is daarom erg belangrijk om bij Polisa.nl een bromfietsverzekering in Nederland af te sluiten. Eventueel kun je er zelfs voor kiezen om deze polis te combineren met een ongevallenverzekering. Zo ben je optimaal verzekerd tegen ongevallen met je scooter en de gevolgen daarvan. Bovendien krijg je bij Polisa.nl korting als je een pakket afsluit, wat je in dit geval doet met de scooter- en ongevallenverzekering.

Hulp nodig? Bellen Contact