Autoverzekering in Nederland, bespaar tot €29 per maand

Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Persoonsgegevens
4
Bevestiging
5
Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Voor het afsluiten van een voertuigverzekering in Nederland heb je een Nederlands kenteken nodig. Bekijk hoe makkelijk je een Nederlands kenteken kunt aanvragen.

Bereken uw premie

Vul hiernaast uw kenteken en verzeker snel uw voertuig.
Voer een geldig (mobiel) telefoonnummer in.
Kortingscode
Heeft je werkgever een samenwerkingsovereenkomst met Polisa.nl dan krijg je een extra korting op je verzekering. Vul deze hier dan in.

Waarom een autoverzekering kiezen bij Polisa.nl?

schadevrije jaren
Wij accepteren schadevrije jaren
uit het buitenland
Nederlandse
verzekeringsmaatschappij
Service in je eigen taal
Service in je eigen taal
Ik ben mega tevreden over de samenwerking! De schade werd snel opgelost en ik had geen problemen met de communicatie!
Aleksandra Wiśniewska

Autoverzekering – Verzeker je auto in Nederland

Het is belangrijk om als Midden- of Oost-Europeaan in Nederland een autoverzekering af te sluiten aangezien dit verplicht is. In de wet staat dat elke inwoner van het land met een voertuig op zijn/haar naam voorzien moet zijn van een verzekering voor deze auto. Als je dit niet doet, kun je van de politie een boete krijgen. Bovendien draai je zelf voor de kosten van de schade op bij een ongeval.

Als je een autoverzekering wil afsluiten is het een goed idee om dit te doen bij Polisa.nl. Wij zijn namelijk de enige autoverzekeraar in Nederland die je service in je eigen taal biedt.

Controleer bij Polisa.nl binnen enkele minuten hoeveel je moet betalen voor je autoverzekering in Nederland. Vul hierboven je persoonlijke informatie in en vervolgens gaat onze calculator je premie autoverzekering berekenen. Hierbij moet je ook het aantal schadevrije jaren kiezen zodat je minder voor je autoverzekering hoeft te betalen. Verder krijg je als je voor onze autoverzekering kiest pechhulp in het binnen- en buitenland!

Daarnaast geven we je tot wel 10 procent extra korting bij aankoop van een pakket met meerdere verzekeringen!

Minimaal een WA autoverzekering in Nederland

Bij Polisa.nl kun je kiezen tussen meerdere autoverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan de allrisk en WA-dekking. We bieden je hoe dan ook een uitstekende autoverzekering. Ook voor je motor, scooter of bus kan je als je een Midden- of Oost-Europeaan bent die in Nederland woont bij ons een verzekering afsluiten.  Het is in Nederland namelijk verplicht om minstens een WA verzekering af te sluiten als je de eigenaar bent van een voertuig. Hiermee dek je de kosten van de schade die je toegebracht hebt aan een ander. Je kunt met behulp van de informatie over jezelf en je auto binnen enkele minuten je premie autoverzekering berekenen om vervolgens direct af te sluiten op Polisa.nl.

Uitbreiding van de basisverzekering

Bij het afsluiten van een autoverzekering kan je naast de WA-dekking nog voor meer vormen kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de WA+ beperkt casco verzekering. Dit is een uitgebreide variant van de basispolis. Dit dekt ook nog eens bepaalde soorten schade aan je eigen voertuig. Dit kan schade zijn die veroorzaakt is door diefstal, brand of bijvoorbeeld hagel. Als je auto tussen de 6 en 10 jaar oud is, doe je er goed aan om voor deze optie te kiezen.

Of toch de allrisk autoverzekering Nederland

Daarnaast kan je bij het berekenen van je autoverzekering kiezen voor de allrisk dekking. Dit is de meest uitgebreide autoverzekering. Dit dekt niet alleen de schade die je veroorzaakt aan iemand anders met je voertuig, maar ook de schade aan je eigen auto. Bij nieuwere auto’s is de allrisk autoverzekering zeker een aanrader. Sluit daarom je verzekering af bij Polisa.nl!