Motorverzekering in Nederland:
Bespaar gemiddeld € 63,- per jaar!

Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Persoonsgegevens
4
Bevestiging
5
Gegevens
1
Dekking
2
Prijsopgave
3
Voor het afsluiten van een voertuigverzekering in Nederland heb je een Nederlands kenteken nodig. Bekijk hoe makkelijk je een Nederlands kenteken kunt aanvragen.

Bereken uw premie

Vul hiernaast uw kenteken en verzeker snel uw voertuig.
Voer een geldig (mobiel) telefoonnummer in.
Kortingscode
Heeft je werkgever een samenwerkingsovereenkomst met Polisa.nl dan krijg je een extra korting op je verzekering. Vul deze hier dan in.

Motorverzekering in Nederland

Motorverzekering

Heb je altijd al de droom gehad om een motor te hebben en ben je van plan om deze droom werkelijkheid te laten worden? Allereerst moet je dan je motorrijbewijs halen; je mag anders namelijk niet op een tweewieler rijden in Nederland. Heb je dit rijbewijs al in je geboorteland gehaald? Deze geldt dan zeer waarschijnlijk ook in Nederland. Je moet er dan wel rekening mee houden dat een motorverzekering in Nederland verplicht is voor alle inwoners die zo’n voertuig op hun naam hebben staan en dit geldt dus ook voor Midden- en Oost-Europeanen die in Nederland wonen.

Welke motorverzekeringen zijn er in Nederland?

Als je je motor gaat verzekeren moet je minimaal voor een WA-dekking kiezen. Dit is namelijk de basisverzekering is in Nederland. Hiermee dek je de schadekosten die je veroorzaakt hebt aan een ander met je voertuig. Bij Polisa.nl kan je voor nog meer dekkingen kiezen; zo is een motorverzekering met allrisk dekking ook een optie. Je verzekeraar vergoedt dan daadwerkelijk alle soorten schade, zelfs als je het zelf toegebracht hebt. De WA+ Beperkt Casco motorverzekering Nederland is de laatste optie. Deze verzekering zit tussen de twee eerder genoemde soorten in.

Waarom kiezen voor de motorverzekering van Polisa.nl?

Je motor verzekeren in Nederland op de website van Polisa.nl is als Midden- of Oost-Europeaan een aanrader vanwege de eenvoud, een goede premie en omdat we je altijd helpen in je moedertaal. Heb je schadevrije jaren opgebouwd in je geboorteland? We geven je dan extra korting zodat je bij je premie minder hoeft te betalen dan bij andere verzekeraars. Bovendien krijg je door te kiezen voor onze motorverzekering in Nederland pechhulp in zowel binnenland als buitenland. Waar je ook bent, Polisa.nl staat voor je klaar!

Hoeveel kost mijn motorverzekering?

Uiteraard wil je weten hoeveel een motorverzekering in Nederland kost. Om hierachter te komen is het verstandig om gebruik te maken van de calculator van Polisa.nl. Hiermee kan je eenvoudig en snel de premie van je motorverzekering berekenen. Je hoeft alleen maar het kenteken van je motor in te voeren samen met nog wat andere gegevens over jezelf. Vervolgens bepaal je welke dekking je motorverzekering in Nederland moet hebben. Dan krijg je automatisch te zien wat je maandelijks moet betalen voor de polis. Vergeet niet om te checken of je schadevrije jaren uit je geboorteland hebt; hiermee krijg je namelijk extra korting op je premie. Sluit je verzekering daarom af bij Polisa.nl.

Hulp nodig? Bellen Contact