Verzeker je in Nederland Bespaar tot € 29,- per maand

Service in je eigen taal
Nederlandse verzekeringsmaatschappij
Wij accepteren schadevrije jaren uit het buitenland
Service in je eigen taal
Nederlandse verzekeringsmaatschappij
Wij accepteren schadevrije jaren uit het buitenland
Ik ben mega tevreden over de samenwerking! De schade werd snel opgelost en ik had geen problemen met de communicatie!
Aleksandra Wiśniewska

Voertuigverzekering(en?)

Woon je als Midden- of Oost-Europeaan inmiddels al een tijdje in Nederland en heb je een voertuig op je naam staan? Je moet dan direct een voertuigverzekering afsluiten! Doe dit eenvoudig op Polisa.nl. De premie van je voertuig berekenen kan je namelijk snel en eenvoudig op onze site doen. Je hoeft hiervoor alleen maar je gegevens en auto- of motorkenteken in te vullen; onze calculator berekent vervolgens hoeveel je maandelijks moet betalen voor je voertuigverzekering in Nederland.

Dat het zo belangrijk is om een voertuigverzekering af te sluiten op Polisa.nl heeft te maken met het feit dat dit verplicht is voor alle inwoners van Nederland, dus ook voor Midden- en Oost-Europeanen die in Nederland wonen. Als je je voertuig in Nederland nog niet hebt laten verzekeren kan je van de politie een boete krijgen. Daarnaast levert dit problemen op bij een ongeluk; je moet de schadekosten dan namelijk zelf vergoeden.

Door voor de Polisa.nl voertuigverzekeringen te kiezen kan je de schadevrije jaren die je in je geboorteland hebt opgebouwd gebruiken om extra korting op je premie te krijgen. Daarnaast biedt Polisa.nl service in je eigen taal en bieden wij ook nog eens pechhulp in binnen- en buitenland. Je voertuigverzekering berekenen en afsluiten op Polisa.nl is dus zeker een goed idee. Wij bieden de volgende verzekeringen:

Autoverzekering

Veel Midden- en Oost-Europeanen maken in Nederland gebruik van een auto. Deze verzeker je met een zogeheten autoverzekering. Hierbij moet je minimaal voor de WA-dekking kiezen; dit is de basisverzekering voor auto’s. Wil je een uitgebreidere dekking? De WA+ Beperkt Casco is dan beter. De allrisk dekking is weer de beste keuze is voor nieuwe auto’s met veel waarde.

Motorverzekering

Je voertuig laten verzekeren in Nederland is ook verplicht als je de eigenaar van een motor bent. Gelukkig is het tegenwoordig een fluitje van een cent om een motorverzekering af te sluiten. Op Polisa.nl hoef je namelijk alleen maar een eenvoudige calculator in te vullen en vervolgens wordt je motor verzekerd aan de hand van de dekking waarvoor je gekozen hebt.

Scooterverzekering

Ook een scooter moet je volgens de Nederlandse wet verzekeren met minstens een WA-verzekering. Dit wordt in dit geval een scooter- of bromfietsverzekering genoemd. Je voertuigverzekering berekenen kun je ook bij deze tweewieler eenvoudig bij Polisa.nl doen. Hiervoor is het vooral van belang om even het kenteken van je bromfiets op te schrijven als je deze niet uit je hoofd weet.

Bestelautoverzekering

Niet alleen particuliere voertuigverzekeringen in Nederland worden door Polisa.nl aangeboden. Je kunt bij ons namelijk ook als ondernemer terecht. Zo kan je bijvoorbeeld een bestelautoverzekering afsluiten. Weet je niet welke dekking het meest geschikt voor je is? Neem contact op met onze adviseurs. Ze zullen je helpen bij het afsluiten van je verzekering bij Polisa.nl! Natuurlijk in je eigen taal.